Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante la obtención de datos analíticos sobre sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información, pulse aquí. X

Abans de la vostra estada

Informació

Un metge especialista o un equip multidisciplinari valorarà el vostre cas i us informarem de les possibilitats de tractament. Us atendrem per telèfon, correu electrònic o de manera presencial;  en català, castellà, anglès o francès.

Tractament personalitzat

Us lliurarem una proposta de tractament i un pressupost orientatiu. Us lliurarem la documentació en català, castellà, francès o anglès. 

Arribada

Us podem facilitar l'arribada al nostre centre des de l'aeroport o l'estació de tren. També podem reservar-vos allotjament o proporcionar-vos activitats complementàries tant per al pacient com per als seus acompanyants. Es tracta de serveis personalitzats que oferim a través dels nostres partners, per tal de proporcionar la màxima professionalitat.  

Contacto

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localización

 +34 972 180 604

 info@empordahealthcare.cat


MTQUA

 

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001