Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Urgències

El servei d'Urgències de Salut Empordà Healhcare està permanentment obert, 24 hores al dia, els 365 dies de l'any, i atén i gestiona emergències de qualsevol especialitat i gravetat. El servei, en el qual es dona resposta a les urgències de l'Alt Empordà, està preparat per a les més de 70.000 visites anuals que es produeixen. Disposa d'un equip mèdic específicament capacitat i que està integrat per professionals de les següents especialitats:

  • Medicina Familiar i Comunitària
  • Medicina Interna
  • Ginecologia i Obstetrícia
  • Pediatria
  • Anestèsia
  • Cirurgia General i Digestiva
  • Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

També compta amb un equip d'infermeria i auxiliars especialitzat i qualificat en l'atenció d'urgències i emergències, així com amb un servei de traducció.

Un professional assistencial fa la primera valoració del pacient en menys de 10 minuts, per establir la complexitat i actuar amb rapidesa. En cas de necessitat, el servei pot sol·licitar diferents proves diagnòstiques amb caràcter urgent: analítica, radiologia convencional, electrocardiograma, ecografia, TAC, etc.

El servei d'Urgències funciona com a base del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), per gestionar millor la complexitat del territori, i s'interrelaciona amb els centres hospitalaris d'alta tecnologia necessaris per donar atenció als processos més greus:

  • Infart Agut de Miocardi: Assistència realitzada d'acord amb el Codi IAM definit pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb interrelació directa amb els Sistema d'Emergències Mèdiques i els centres terciaris de referència a Girona o Barcelona.
  • Ictus cerebral: Assistència realitzada d'acord amb el Codi Ictus definit pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb interrelació directa amb els Sistema d'Emergències Mèdiques i els centres terciaris de referència a Girona o Barcelona.
  • Politraumatisme: Assistència realitzada d'acord amb el Codi Politrauma definit pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb interrelació directa amb els Sistema d'Emergències Mèdiques i els centres terciaris de referència a Girona o Barcelona.

Professionals

Lizeth Molina, cap del Servei d'Urgències

Sandra Duran, cap d'Infermeria del Servei d'Urgències

 

Telèfon

972 677 452

 

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001