Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Podologia

Gràcies per omplir aquest formulari, us respondrem el més aviat possible

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens faciliti serà utilitzada per contactar amb vostè en referència, únicament, a la petició que realitza a Salut Empordà Healthcare i en resposta a la/les seva/es consulta/es puntual/s.

Salut Empordà Healthcare ofereix un avançat servei de Podologia, en el qual es tracten les malalties dels peus, tant per a adults com per a nens i nenes. Dins d'aquesta unitat es dona solució a problemes de la pell i les ungles dels peus, callositats, ungles engruixides o encarnades, infeccions per fongs o berrugues plantars.

Els especialistes de Salut Empordà Healthcare realitzen exploracions completes dels pacients per arribar a un diagnòstic acurat de les alteracions estructurals de les extremitats inferiors o de la marxa i ofereixen el tractament més adequat.

Aquesta especialitat permet tractar dolors del peu, la zona metatarsal, el taló, el genoll o les estructures superiors. Així mateix, està especialment recomanada per a persones que realitzen esports d'impacte, ja que els permet prevenir lesions.

Serveis

  • Visita i valoració de les necessitats i el tractament
  • Quiropòdia: tractament de malalties de la pell i les ungles
  • Callositats, ungles engruixides, ungles encarnades, o infeccions per fongs, entre d'altres
  • Tractament de berrugues plantars
  • Embenats neuromusculars. “Kinesiotape” indicat per a dolors aguts, tant musculars com articulars
  • Procediments de suport

Plantilles

  • Plantilles a mida. A partir de l'exploració del pacient, s'obté un diagnòstic i es realitzen plantilles personalitzades per aconseguir una dinàmica correcta i resoldre, minimitzar o prevenir lesions als peus o a les estructures superiors.
  • Ortesi de silicona, com separadors interdigitals, per evitar o resoldre problemes podals.

Professionals

Zoa Purcallas Molons, podòloga

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001