Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Odontologia

Gràcies per omplir aquest formulari, us respondrem el més aviat possible

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens faciliti serà utilitzada per contactar amb vostè en referència, únicament, a la petició que realitza a Salut Empordà Healthcare i en resposta a la/les seva/es consulta/es puntual/s.

Salut Empordà Healthcare compta amb un equip de professionals d'Odontologia que posen a disposició dels usuaris totes les tècniques necessàries per a una salut dental òptima, tant per a adults com per a nens i nenes. Els experts de SEH utilitzen la tecnologia més avançada i s'adapten a les necessitats específiques de cada pacient a través d'una atenció integrada.

Especialitats

Dins d'aquesta unitat es realitzen primeres visites i revisions, i s'atenen urgències. També es treballen pròtesis de tot tipus i es fan tractaments d'estètica dental, així com endodòncies, periodòncia, cirurgia o proves de radiologia. D'altra banda, en el catàleg de serveis d'Odontologia s'inclouen diferents tractaments d'ortodòncia (interceptiva, Invisalign, etc.).

Professionals

Marta Casanovas Corral, odontòloga
Bruna Anglada Vink, odontòloga
Josep Planas Sánchez, odontòleg
Marta Garre Cristau, odontòloga

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001