Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Odontologia

Gràcies per omplir aquest formulari, us respondrem el més aviat possible

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb vosté en referència, únicament, a la petició que realitzes a Salut Empordà Healthcare i en resposta a la/les seva/es consulta/es puntual/s.

Salut Empordà Healthcare compta amb un equip de professionals d'Odontologia que posen a disposició dels usuaris totes les tècniques necessàries per a una salut dental òptima, tant per a adults com per a nens i nenes. Els experts de SEH utilitzen la tecnologia més avançada i s'adapten a les necessitats específiques de cada pacient a través d'una atenció integrada.

Especialitats

Dins d'aquesta unitat es realitzen primeres visites i revisions, i s'atenen urgències. També es treballen pròtesis de tot tipus i es fan tractaments d'estètica dental, així com endodòncies, periodòncia, cirurgia o proves de radiologia. D'altra banda, en el catàleg de serveis d'Odontologia s'inclouen diferents tractaments d'ortodòncia (interceptiva, Invisalign, etc.).

Professionals

Marta Casanovas Corralodontòloga
Bruna Anglada Vink
odontòloga
Laia Nenesich Camps
odontòloga
Paula Deseuras Codina
odontòloga
Josep Planas Sánchez
odontòleg
Marta Garre Cristau
odontòloga

     bancst        emas    SalutLogo     hospital acreditat per a la formacio sanitaria especialitzada          xarxasensefum     iso medi ambient     ISO 14001     ISO laboratori