Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Ioga per a embarassades

Gràcies per omplir aquest formulari, us respondrem el més aviat possible

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb vosté en referència, únicament, a la petició que realitzes a Salut Empordà Healthcare i en resposta a la/les seva/es consulta/es puntual/s.

En el marc de l'ampli ventall de serveis que ofereix per a la salut de la dona, Salut Empordà Healthcare organitza sessions de ioga per a embarassades. Aquest exercici permet enfortir i equilibrar el cos durant la gestació i és la millor preparació per tenir un part més àgil.

Entre els beneficis que aporta el ioga amb esferodinàmia a les futures mares, destaquen la prevenció i alleujament dels problemes lumbars, cervicals i ciàtics, així com el reequilibri postural i la millora del to i l'elasticitat a tot el cos, especialment, a la zona de la pelvis i lumbosacra. La pràctica d'aquest exercici també redueix la retenció de líquids i els problemes circulatoris, millora la qualitat respiratòria i augmenta l'oxigenació. Entre altres aspectes positius, ajuda en la relaxació física i mental, i millora la qualitat del descans i l'estat anímic. A més, el ioga durant l'embaràs ajuda a gaudir de manera més conscient d'aquest període i del moment del naixement, a part de fomentar un vincle més conscient amb el futur nadó.

Aquesta activitat està pensada per a dones en estat de gestació, a partir de les 12 setmanes i sense patologies importants. Cal consultar el metge abans de començar les sessions de ioga. No és necessari tenir experiència prèvia i cal portar màrfega, coixí i manteta.

A més, Salut Empordà Healthcare també organitza sessions de ioga postpart per a mares i nadons a partir del mes de vida, un exercici que reforça la vinculació amb la mare, potencia la motricitat del nadó, l'equilibri, la sensibilitat i la relaxació.

Professionals

Maite Carrillo, professora de ioga

 

     bancst        emas    SalutLogo     hospital acreditat per a la formacio sanitaria especialitzada          xarxasensefum     iso medi ambient     ISO 14001     ISO laboratori