Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Acupuntura

Gràcies per omplir aquest formulari, us respondrem el més aviat possible

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens faciliti serà utilitzada per contactar amb vostè en referència, únicament, a la petició que realitza a Salut Empordà Healthcare i en resposta a la/les seva/es consulta/es puntual/s.

El servei d'Acupuntura de Salut Empordà Healthcare integra la medicina occidental convencional i la medicina tradicional xinesa, de manera que desenvolupa una medicina integrativa que té en compte el millor de les dues disciplines i que aporta un gran benefici per al pacient. Aquest és un servei complementari desenvolupat per professionals mèdiques que també són professores universitàries en acupuntura, l'única disciplina reconeguda amb evidència científica i avalada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per a algunes patologies.

En aquest centre, la medicina integrativa interactua amb la medicina tradicional occidental i es treballa en col·laboració amb altres especialistes (en nefrologia, oncologia o clínica del dolor, entre altres).

L'acupuntura es basa en la punció de punts estratègics al llarg dels meridians energètics per harmonitzar cos, ment i esperit, i afavorir un bon estat de salut. Actua millorant i, en alguns casos, solucionant els desequilibris energètics que provoquen algunes malalties. Permet tractar, així mateix, qualsevol tipus de dolor i una llarga llista de dolències molt diverses. L'acupuntura està indicada en la prevenció i tractament de problemes gastrointestinals (sobretot funcionals), malalties urinàries, alteracions ginecològiques, infertilitat, harmonització de l'embaràs, simptomatologia de la menopausa, problemes respiratoris, alteracions de l'estat d'ànim, estrès, insomni, hipertensió o malalties de la pell, entre d'altres.

Tècniques

  • Acupuntura
  • Dietoteràpia
  • Cupping (ventoses)

Professionals

Ester Segura, metgessa i acupuntora

 

 

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001