Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Formació

Els professionals tenen un important compromís amb la formació continuada, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima competència dels seus equips. Amb aquesta finalitat, l'entitat elabora un pla anual de formació que, d'una banda, es basa en les necessitats formatives detectades en les diferents àrees i serveis i, de l'altra, en les línies estratègiques de la institució.

També col·laborem amb diferents centres educatius per fer formació pràctica de pregrau, la majoria dels quals pertanyen al nostre àmbit territorial més proper. Els estudiants provenen de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, així com de graus universitaris. I s'acull estudiants de postgrau, és a dir, que estan realitzant pràctiques incloses dins de programes de màsters i postgraus. 

A més, durant l'estiu acollim estudiants dels Estats Units que han superat l'ensenyament secundari i que estan cursant els estudis de Pre-Medicina. 

 

FORMACIÓ SANITÀRIA ESPECIALITZADA

Disposem de diverses Unitats Docents acreditades per a la Formació Sanitària Especialitzada:

  • Obstetrícia i Ginecologia: 1 MIR, 2 LLIR 
  • Medicina Interna: 1 MIR
  • Geriatria: 2 MIR, 2 IIR

I també assumim la formació hospitalària de Medicina Familiar i Comunitària com a complement d'altres centres. 

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001