Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Durant la vostra estada

Acollida al centre

Un professional de Salut Empordà Healthcare us rebrà personalment quan arribeu a l'Hospital, us informarà i us acompanyarà a l'habitació.

Tracte personalitzat

Durant tot el procés, el case manager que tindreu assignat estarà a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte i us hi podreu comunicar en diferents llengües: català, castellà, anglès o francès. En cas que necessiteu comunicar-vos en una llengua diferent, podeu sol·licitar aquest servei que no està inclòs en el pressupost.

Pla d'atenció integral

Elaborarem un Pla d'atenció integral que inclourà la programació dels tractaments i les cures a realitzar, des del moment de l'ingrés i fins que sortiu del centre.

D'altra banda, els acompanyants poden sol·licitar serveis turístics, culturals, lúdics o d'oci; així com trasllats i allotjaments.

Habitació individual

Les habitacions de Salut Empordà Healthcare són confortables, individuals, disposen d'un llit d'acompanyant, televisió i wifi.

Documentació

En el moment de la sortida, us lliurarem una còpia de les proves i l'informe mèdic en català, castellà, anglès o francès. Per tal que les pugueu facilitar al vostre metge habitual i disposeu de tota la informació de la vostra assistència.

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001