Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Abans de la vostra estada

Informació

Un metge especialista o un equip multidisciplinari valorarà el vostre cas i us informarem de les possibilitats de tractament. Us atendrem per telèfon, correu electrònic o de manera presencial;  en català, castellà, anglès o francès.

Tractament personalitzat

Us lliurarem una proposta de tractament i un pressupost orientatiu. Us lliurarem la documentació en català, castellà, francès o anglès. 

Arribada

Us podem facilitar l'arribada al nostre centre des de l'aeroport o l'estació de tren. També podem reservar-vos allotjament o proporcionar-vos activitats complementàries tant per al pacient com per als seus acompanyants. Es tracta de serveis personalitzats que oferim a través dels nostres partners, per tal de proporcionar la màxima professionalitat.  

     bancst        emas    SalutLogo     hospital acreditat per a la formacio sanitaria especialitzada          xarxasensefum     iso medi ambient     ISO 14001     ISO laboratori