Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Qui som

Salut Empordà Healthcare (SEH) és la línia de serveis complementaris de la Fundació Salut Empordà, un referent clau de l'atenció sanitària de la comarca que també gestiona l'Hospital de Figueres, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume i l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala.

Salut Empordà Healthcare agrupa, ordena i fa més visibles els serveis complementaris ja existents de la Fundació Salut Empordà:

  • Especialitats i activitats no incloses en l'assegurança pública del Departament de Salut de la Generalitat. D'aquesta manera, es completa l'oferta de serveis als seus usuaris.
  • Serveis als clients de mútues nacionals i internacionals que donen cobertura a assegurances d'accidents de trànsit, accidents laborals, activitats esportives federades o entitats d'assegurança lliure.
  • Atenció a persones residents a països estrangers.

Els orígens de la Fundació Salut Empordà estan estretament arrelats al seu territori, on compta amb més de 700 anys d'història. Amb aquests fonaments, en què s'ha prioritzat sempre l'assistència pública per damunt de la privada, i fidel als seus principis i valors, la Fundació Salut Empordà reinverteix els beneficis de l'activitat complementària en el servei públic.

A Salut Empordà Healthcare, com a la resta de centres de l'entitat, la transparència, la qualitat en l'atenció i l'eficiència són els valors que regeixen la prestació de serveis, els quals es duen a terme amb professionals de llarga trajectòria i àmplia experiència que hi aporten valor afegit.

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001