Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Un cotxe per entrar a quiròfan

La joguina elèctrica es farà servir per a traslladar els nens i nenes des de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés fins a la porta del quiròfan. 

Dilluns 08/07/2019

La joguina elèctrica es farà servir per a traslladar els nens i nenes des de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés fins a la porta del quiròfan. 

A partir d'avui, tots els nens i nenes que hagin de ser intervinguts a l'Hospital de Figueres seran traslladats des de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI) fins a l'entrada del Bloc Quirúrgic en un cotxe elèctric. Es tracta d'un vehicle cedit pel concessionari Garatge Plana - Mercedes-Benz, descapotable i de color blanc, que s'ha batejat amb el nom de “Turbo”. Fins ara, aquest recorregut es feia en cadira de rodes.

Hi podran pujar els infants fins als 6 anys o els 30 quilos de pes i el pot conduir la criatura mateix o bé ho pot fer el zelador mitjançant una aplicació de mòbil. El que no canvia és que la família acompanyarà l'infant durant tot el trasllat. L'objectiu d'aquesta mesura és humanitzar l'assistència i fer més agradable l'estada a l'hospital. 

 

Cotxe

 

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001