Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Nova tècnica amb làser Thulium

Abans el pacient havia d'estar-se 4 dies a l'Hospital de Figueres i ara es preveu que, a mig termini, no calgui ingressar-lo. El postoperatori també és més ràpid. 

Dilluns 04/11/2019

Abans el pacient havia d'estar-se 4 dies a l'Hospital de Figueres i ara es preveu que, a mig termini, no calgui ingressar-lo. El postoperatori també és més ràpid. 

El Servei d'Urologia de l'Hospital de Figueres ha incorporat una nova tècnica quirúrgica de vaporització amb làser Thulium per a les operacions d'hiperplàsia benigna de pròstata que permet reduir l'estada del pacient de quatre dies a un. Aquesta tècnica té una eficàcia comparable a la tradicional amb energia elèctrica bipolar que es feia servir fins ara al centre altempordanès, amb el valor afegit que suposa menys temps d'ingrés i de recuperació per al pacient.

Com que el làser Thulium disminueix el risc de sagnat i redueix les complicacions derivades –aspectes molt rellevants en el cas dels malalts complexos-, la recuperació funcional de la persona és més ràpida i el postoperatori s'escurça. Quan la nova tècnica estigui plenament implantada es preveu que, a curt termini, no faci falta ingressar el pacient per a realitzar-li aquest tipus d'intervenció. Es calcula que cada any se'n podran beneficiar una seixantena d'usuaris del Servei d'Urologia.

A més, amb el Thulium es poden tractar litiasi urinàries vesicals, freqüents en els malalts complexos.

 

Làser

 

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001