Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Millora en la seguretat dels pacients

Des del 2012, els resultats de l'Hospital de Figueres han experimentat una millora contínua, la qual cosa l'any passat el va situar per sobre de la mitjana dels hospitals catalans similars.

Dimarts 31/12/2019

Des del 2012, els resultats de l'Hospital de Figueres han experimentat una millora contínua, la qual cosa l'any passat el va situar per sobre de la mitjana dels hospitals catalans similars.

Des del 2012 fins al 2018, l'evolució positiva que han tingut els indicadors que serveixen per mesurar el grau de compliment del Model de Seguretat dels Pacients a l'Hospital de Figueres ha permès que el centre escalés posicions i l'any passat se situés per sobre de la mitjana catalana dels hospitals de la mateixa categoria.

Aquesta millora contínua dels resultats de l'Hospital de Figueres s'expliquen, en bona part, gràcies a la creació de la Comissió de Seguretat del Pacient de la Fundació Salut Empordà, que cada dos anys elabora un pla que recull les accions a dur a terme per seguir avançant en aquesta matèria.

Els centres sanitaris catalans han de complir un Model de Seguretat dels Pacients definit pel Departament de Salut, que marca les pràctiques segures a aplicar per part dels professionals amb l'objectiu de minimitzar els incidents durant l'assistència.

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001