Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Incorporació d'un mamògraf que irradia menys

L'aparell digital és més eficaç en la detecció de lesions perquè incorpora tecnologia 3D amb tomosíntesi, un sistema que aporta precisió i alta resolució a les mamografies 2D.

Dilluns 05/08/2019

L'aparell digital és més eficaç en la detecció de lesions perquè incorpora tecnologia 3D amb tomosíntesi, un sistema que aporta precisió i alta resolució a les mamografies 2D.

El Servei de Radiodiagnòstic de l'Hospital de Figueres ha incorporat un mamògraf digital que emet menys radiacions i que per la seva tecnologia 3D és més eficaç en la detecció de lesions a l'interior de la mama, perquè fa un anàlisi més profund des de diferents angles evitant les superposicions de capes. Així, a més d'efectuar mamografies en 2D, l'aparell disposa del sistema de tomosíntesi, una tecnologia complementària que aporta precisió i una alta resolució. Es tracta d'un aspecte molt important sobretot en el cas de les mames denses –que acostumen a ser les de la població més jove-, ja que redueix la necessitat d'efectuar proves complementàries.

Aquest model també permet fer la biòpsia guiada per estereotàxia, una prova que l'Hospital de Figueres ja realitzava fins ara amb els aparells de què disposava. 

El mamògraf és un donatiu de la Fundación Amancio Ortega.

 

Mamògraf

 

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001