Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Col·laboració amb la Fundació Barça

La FSE ha ofert dos tallers de sexualitat i afecte amb l'objectiu de prevenir situacions de risc al grup de joves que participa en el Programa d'inclusió social del Barça.

Divendres 14/02/2020

La FSE ha ofert dos tallers de sexualitat i afecte amb l'objectiu de prevenir situacions de risc al grup de joves que participa en el Programa d'inclusió social del Barça.

La Fundació Salut Empordà col·labora amb la Fundació Barça en el projecte d'inclusió i cohesió social que des del 2017 es du a terme a Figueres, juntament amb el consistori de la ciutat, i que utilitza una metodologia que s'anomena FutbolNet. És una metodologia d'intervenció social creada per la Fundació Barça el 2011 que utilitza l'esport i l'activitat física com a eines de reflexió i agents de canvi per millorar la vida dels infants i joves que es troben en contextos vulnerables. 

Coincidint amb la celebració avui del Dia Europeu de la Salut Sexual i Reproductiva, i en el marc de la campanya Nursing Now, dimarts i dijous d'aquesta setmana la llevadora M. Pilar Avellí, juntament amb les residents M. Teresa Muñoz i Paula Castaño, han ofert dos tallers de dues hores sobre sexualitat i afecte als participants a FutbolNet de Figueres.

Es tracta d'una activitat de prevenció adaptada a les edats dels nois i noies. A partir del concepte global de sexualitat, s'han treballat valors com el respecte i la tolerància posant l'accent en l'autoestima, la capacitat de reflexió, l'actuar sense pressions i el fet que qualsevol vivència ha de ser fruit del consentiment i la llibertat individual. L'objectiu final d'aquests tallers és la prevenció de situacions de risc que es poden produir en grups d'adolescents. 

 

Barça

 

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001