Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Notícies

La FSE ha ofert dos tallers de sexualitat i afecte amb l'objectiu de prevenir situacions de risc al grup de joves que participa en el Programa d'inclusió social del Barça.
Es fa coincidint amb la celebració aquest 2020 de l'Any Internacional de la Infermera i la Llevadora.
En 6 mesos, 2 de cada 3 consultes a l'especialista es fan a través d'aquest sistema. Un 60% de les consultes derivades des de primària s'han pogut resoldre sense necessitat que l'usuari es desplaci a l'Hospital de Figueres.
Des del 2012, els resultats de l'Hospital de Figueres han experimentat una millora contínua, la qual cosa l'any passat el va situar per sobre de la mitjana dels hospitals catalans similars.
Abans el pacient havia d'estar-se 4 dies a l'Hospital de Figueres i ara es preveu que, a mig termini, no calgui ingressar-lo. El postoperatori també és més ràpid.
S'anomena Esput induït i facilita l'obtenció d'una mostra procedent de la via aèria central del malalt. En 48 hores es pot concretar quin tipus d'inflamació pateix la persona i assignar-li el tractament més adient.
Durant els mesos de juliol i agost s'ha actuat en dos dels sis quiròfans de què disposa l'Hospital de Figueres. Les obres han permès millorar la comoditat dels pacients i modernitzar les instal·lacions.
L'aparell digital és més eficaç en la detecció de lesions perquè incorpora tecnologia 3D amb tomosíntesi, un sistema que aporta precisió i alta resolució a les mamografies 2D.
La joguina elèctrica es farà servir per a traslladar els nens i nenes des de la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés fins a la porta del quiròfan.
Aquesta prova, juntament amb l'aplicació d'un nou model integrat a la comarca, busca apropar l'assistència al pacient del territori i apoderar l'usuari.
Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001