Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Notícies

Es tracta d'un projecte innovador a les comarques de Girona que busca millorar el benestar psicofísic de pacients, familiars i professionals del Centre Sociosanitari Bernat Jaume.
Els professionals de l'Hospital de Figueres obtenen un 90% d'èxit en les puncions en vies difícils.
Pediatres, gastroenteròlegs i psicòlegs dissenyen, amb la col·laboració dels afectats i els seus familiars, un protocol de diagnòstic i d'informació sobre el DAR. Entre un 10 i un 20% dels menors en edat escolar pateixen aquest tipus de mal de panxa.
Durant 15 dies una llevadora i una infermera han ofert formació al personal del consultori de Thillé-Boubacar i també se'ls ha fet donació d'equipament.
Per primer cop, la Unitat d'Insuficiència Cardíaca ha rebut el segell de SECEXCELENTE. És l'únic centre comarcal de la demarcació de Girona reconegut amb aquest estàndard de qualitat.
La nova sala fa més de 600 metres quadrats, que se sumen als 400 que té l'actual espai de rehabilitació del Centre Sociosanitari Bernat Jaume. Compta amb un apartament adaptat pioner a la demarcació i amb tecnologia puntera.
Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001