Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Drets i deures

Els drets i deures dels usuaris de la Fundació Salut Empordà, a la qual pertany Salut Empordà Healthcare, es recullen a la Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l'atenció sanitària, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Aquest document representa un contracte social entre la ciutadania i el sistema de salut. S'hi defineixen els drets de les persones en el sistema sanitari i els deures, els compromisos que hi tenen com a individus actius.

En el cas de persones que viatgen per fer turisme mèdic, tenen unes necessitats especials i úniques que cal especificar i que es recullen a MTQUA International Patient's Bill of Rights.

Així doncs, Salut Empordà Healthcare adopta els principis de la Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l'atenció sanitària i, alhora, els amplia en el cas del turisme mèdic, adherint-se a MTQUA International Patient's Bill of Rights useful.

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001