Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Corporatiu

Salut Empordà Healthcare agrupa, ordena i fa més visibles els serveis complementaris ja existents de la FSE:

  • Especialitats i activitats no incloses en l'assegurança pública del Departament de Salut de la Generalitat. Així que fa més completa l'oferta de serveis als seus usuaris.
  • Serveis als clients de mútues nacionals i internacionals que donen cobertura a assegurances d'accidents de trànsit, accidents laborals, activitats esportives federades o entitats d'assegurança lliure.
  • Atenció a persones residents a països estrangers.

Els orígens de la Fundació Salut Empordà estan estretament arrelats al seu territori i tenen més de 700 anys d'història. Amb aquests fonaments, en què ha prioritzat l'assistència pública per damunt de la privada, fidel als seus principis i valors, la Fundació Salut Empordà reinverteix els beneficis de l'activitat complementària en el servei públic.

A Salut Empordà Healthcare, talment com a la resta de centres de l'entitat, la transparència, qualitat, servei i eficiència són els valors que regeixen la prestació de serveis, que compta amb professionals d'una llarga trajectòria i àmplia experiència que aporten valor afegit als serveis de salut.

Contacteu

c/ Glòria Compte, s/n
17600 - Figueres - Girona

 Mapa localització

 + 34 972 180 604

  info@empordahealthcare.cat


MTQUA

     BANC DE SANG        EMAS    DEPARTAMENT DE SALUT     Hospital acreditat per a la formació sanitària especialitzada          XARXA CATALANA D'HOSPITALS SENSE FUM     ISO 14001     ISO 14001     ISO 9001